Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς!

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 - 00:38

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του στην Πολωνία, καθώς και τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Με τον Θρύλο να έχει συμπληρώσει ήδη τα περισσότερα κομμάτια του «παζλ» του και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του ένα «πλούσιο» δυναμικό.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός διαθέτει ήδη ένα ισχυρό ρόστερ. Και αναμένεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, με στόχο να πετύχει όλους του τους στόχους τη νέα σεζόν, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο Θρύλος διαθέτει ήδη πολλές λύσεις σε κάθε θέση. Κάτι που προκαλεί ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Πορτογάλο τεχνικό. Όπως στη θέση των εξτρέμ, που οι Πειραιώτες δεν έχουν ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά επτά ποδοσφαιριστές! Και, μάλιστα, με πολλή ποιότητα και ταλέντο.

Ο λόγος για τους Χιλάλ Σουντανί, Γιώργο Μασούρα, Ντανιέλ Ποντένσε, Φελίπε Μπρούνο, Ματιέ Βαλμπουενά, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς! Παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Μερικούς από αυτούς τους είδαμε και πέρσι. Με τους Μασούρα, Ποντένσε και Λάζαρο (παρότι στάθηκε άτυχος) να δείχνουν την κλάση τους!

Από την άλλη πλευρά, οι Μπρούνο, Βαλμπουενά (γνωστή η σπουδαία κλάση του) και Ραντζέλοβιτς μας «συστήθηκαν» στα φιλικά και άφησαν κάτι παραπάνω από θετικά σημάδια, ενώ «γεύση» από τον Σουντανί θα πάρουμε σε λίγο καιρό, όταν θα είναι έτοιμος 100%.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει επτά σπουδαίους εξτρέμ. Είναι «γεμάτος» σε αυτή την θέση. Κάτι που μόνο θετικό είναι. Με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος στις προπονήσεις στην Πολωνία.

Με εξαίρεση τον Λάζαρο, που πραγματοποιεί ατομικές προπόνησεις στην Ελλάδα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, οι υπόλοιποι έξι δουλεύουν καθημερινά και τα δίνουν όλα επί πολωνικού εδάφους για να «κερδίσουν» τον Μαρτίνς!

«Μάχη», λοιπόν, στα εξτρέμ του Ολυμπιακού, για μία θέση στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα τη νέα χρονιά…

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος κόντρα στην Πλζεν!

Πανέτοιμος κόντρα στην Πλζεν!

Η σιγουριά των «ερυθρόλευκων» ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει στα πρώτα ματς της νέας σεζόν κόντρα στους Τσέχους.