Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία μέρα από το μέλλον του Θρύλου!

Μία μέρα από το μέλλον του Θρύλου!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 - 23:29

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η σημερινή, Δευτέρα (01/07) για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν την έναρξη συνεργασίας τους με τους Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ουσεϊνού Μπα και Μάριο Σιαμπάνη, ενώ γνωστοποίησαν και την ανανέωση του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Οι τρεις πρώτοι, λοιπόν, θα φορέσουν τη νέα σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα τους, γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Θρύλος δείχνει για ακόμη μία φορά, με αυτές τις κινήσεις, ότι επενδύει (και) στο μέλλον, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

Μόνο τις ηλικίες των τριών μεταγραφών που ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός να δούμε αρκεί για να κατανοήσουμε τη διάθεση των Πειραιωτών να επενδύσει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που έχουν όλα τα φόντα να κάνουν τη διαφορά τα επόμενα χρόνια.

Ο Σέρβος εξτρέμ είναι μόλις 21 ετών, ο Σιαμπάνης 20 ετών, ενώ ο Σενεγαλέζος αμυντικός μόλις 23. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς εύκολα τις διαθέσεις των «ερυθρόλευκων» να αναδείξουν νέα «αστέρια» τα επόμενα χρόνια.

Μία μέρα από το μέλλον του Ολυμπιακού, η σημερινή, με τους «ερυθρόλευκους» να προσθέτουν στο ρόστερ τους πέρα από παίκτες με εμπειρία, που έχουν δείξει στις τεράστιες καριέρες την αξία τους, όπως ο Βαλμπουενά, ο Σουντανί κ.α., ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Κάτι το οποίο βγήκε τα προηγούμενα χρόνια στους ανθρώπους της ομάδας, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα εκείνα των Σισέ, Καμαρά και ο Θρύλος δείχνει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι θα συνεχίσει να πράττει και τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας το ρόστερ του πέρα από εμπειρία και ποιότητα, με… νιάτα, μεγάλες φιλοδοξίες, και πλούσιο ταλέντο!

Διαβάστε επίσης

Κανονικά ο Ομάρ!

Κανονικά ο Ομάρ!

Κανένα πρόβλημα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (01/07).

Απρόοπτο με Σουντανί!

Απρόοπτο με Σουντανί!

Ο Αλγερινός άσος αισθάνθηκε μία σύσπαση στον ορθό μηριαίο και αποχώρησε από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων», χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι έχει κάτι το ανησυχητικό.