Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα προσφέρει πολλά ο Αβραάμ...

Θα προσφέρει πολλά ο Αβραάμ...
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 - 01:00

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάτι το οποίο είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο, επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα (01/07) με τη σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Ο Αβραάμ έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του, προκειμένου να συμβάλλει και εκείνος στο να επιστρέψει στην κορυφή. Ο 34χρονος αμυντικός έχει την εμπειρία για να δώσει πολλές λύσεις και τη νέα σεζόν, ενώ ο επαγγελματισμός του στις προπονήσεις αποτελεί παράδειγμα για όλους στην ομάδα.

Ο Αβραάμ είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να κλείσει την καριέρα του ως πρωταθλητής, όπως του αξίζει.

Ο έμπειρος αμυντικός θα δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Γνωρίζει, άλλωστε, όσο λίγοι τι σημαίνει να φοράει κανείς την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να το μεταφέρει και σε όλους τους υπόλοιπους.

Κάθε ομάδα χρειάζεται ποδοσφαιριστές σαν τον Αβραάμ, οι οποίοι πονάνε την ομάδα και μπορούν να προσφέρουν τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια. Άλλωστε, και στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε ότι μόνο «τελειωμένος» δεν είναι όπως κάποιοι θεωρούσαν.

Χρειάζεται ακόμη δουλειά, ωστόσο, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει μία ακόμη σίγουρη λύση στον Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Τραυματίστηκε ο Χασάν...

Τραυματίστηκε ο Χασάν...

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το τελευταίο ματς της Αιγύπτου κόντρα στην Ουγκάντα.

Στους «16» του Κόπα Άφρικα η Σενεγάλη!

Στους «16» του Κόπα Άφρικα η Σενεγάλη!

Η εθνική ομάδα του Παπέ Αμπού Σισέ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κένυας και συνεχίζει στη διοργάνωση. Δεν αγωνίστηκε και πάλι ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Κανονικά ο Ομάρ!

Κανονικά ο Ομάρ!

Κανένα πρόβλημα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (01/07).