Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί θα παρακολουθήσετε τα προκριματικά

Εκεί θα παρακολουθήσετε τα προκριματικά
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 - 09:51

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το να είσαι εκεί, να ζεις και να αναπνέεις τον αέρα στο Καραϊσκάκη, στο κορυφαίο γήπεδο της χώρας μας, βλέποντας Θρύλο, είναι κάτι… μαγικό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρώτευσε κατά την περσινή περίοδο στα εισιτήρια, αφήνοντας τους… δευτερότριτους, εκεί που έχουν μάθει να βρίσκονται: δευτερότριτοι. Το ίδιο αναμένεται και φέτος, με τα διαρκείας να έχουν ήδη εκτοξευθεί!

Το πρώτο επίσημο ματς του Θρύλου, με τη Βικτόρια Πλζεν, για τα προκριματικά του Champions League, πλησιάζει. Το ενδιαφέρον, μέρα με τη μέρα, θα κορυφώνεται και ο κόσμος θα προετοιμάζεται για να βρεθεί ξανά στον «Ναό» μας. Όσοι δεν το καταφέρουν, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρώτα επίσημα ματς του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν, θα μεταδοθούν από τη Nova. Το συνδρομητικό κανάλι εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τις δύο αναμετρήσεις, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, στις 23 και 30 του μήνα (εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα).

Τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν, παράλληλα, όλα τα φιλικά του Θρύλου, μέχρι εκείνη την ημέρα (με Λέγκια Γκντανσκ, Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, Ντιναμό Κιέβου, Αμβούργο και Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, κατά σειρά).

Διαβάστε επίσης