Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις «μάγοι» στον Πειραιά!

Τρεις «μάγοι» στον Πειραιά!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 00:46

Τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού δείχνει από νωρίς ο Ματιέ Βαλμπουενά. Με τον Γάλλο παιχταρά να εντυπωσιάζει στην προετοιμασία του Θρύλου στην Πολωνία! Κάτι που έκανε και την Τρίτη (2/7) στην πρωινή προπόνηση των Πειραιωτών στο Γκνιεβίνο.

Ο σπουδαίος άσος έδειξε μία ακόμη μέρα την τεράστια ποιότητα του, κάνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς να χαμογελά και, παράλληλα, να... τρίβει τα χέρια του!

Στο πρωινό κομμάτι, λοιπόν, ο Βαλμπουενά ολοκλήρωσε αρκετές προσπάθειες με γκολ. Και τι γκολ! Με τον νεαρό γκολκίπερ Μάριο Σιαμπάνη και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να μένουν με... ανοιχτό το στόμα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έστειλε δύο φορές την μπάλα στο «παραθυράκι» του 20χρονου τερματοφύλακα, συγκλίνοντας από τα αριστερά προς τον άξονα! Δύο πανομοιότυπα τέρματα, με τα οποία απέδειξε περίτρανα, τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, ο Βαλμπουενά είχε ακόμη καλύτερη απόδοση όταν βρέθηκε στην... ίδια ομάδα με τους Κώστα Φορτούνη και Ντανιέλ Ποντένσε!

Οι τρεις τους έκαναν... πράματα και θάματα! «Έκρυψαν» αρκετές φορές την μπάλα και έδειξαν σε μία ακόμη προπόνηση, ότι θα συνθέσουν μία απίστευτη τριάδα τη νέα σεζόν στην επίθεση του Ολυμπιακού. Τριάδα «φωτιά», που αναμένεται να σηκώσει στο... πόδι τον Ναό.

Διαβάστε επίσης