Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ο Λάζαρος! (vid)

Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ο Λάζαρος! (vid)
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 - 23:38

Το πρόγραμμα αποκατάστασής του από το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο Φεβρουάριο συνεχίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις στο Ρέντη, ακολουθώντας καθημερινά ατομικό πρόγραμμα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμος να βοηθήσει τη νέα σεζόν.

Ο Λάζαρος τα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα και αυτό οφείλεται και στη διάθεσή του, πραγματοποιώντας συνεχείς και καθημερινές προπονήσεις, ώστε το επόμενο διάστημα να μπορέσει να μπει με την ομάδα.

Μάλιστα, ένας από τους φυσικοθεραπευτές του, ο Δημήτρης Σκορδής, ανάρτησε ένα βίντεο στα social media από τη σκληρή δουλειά του 32χρονου άσου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λαζαρος Χριστοδουλοπουλος- Καθημερινή προσπάθεια και σκληρή δουλειά. #lazaroschristodoulopoulos#Olympiacos#rentis#training#center

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKORDIS Κεντρο Φυσικοθεραπειας (@dimitrios.skordis) στις

Διαβάστε επίσης

Με βασικό Μεριά στους «16» του Κόπα Άφρικα η Τυνησία

Με βασικό Μεριά στους «16» του Κόπα Άφρικα η Τυνησία

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνέχισε το σερί του, όντας βασικός και αναντικατάστατος, σε ένα ακόμη ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του, βοηθώντας την να πάρει την ισοπαλία με την Μαυριτανία (0-0) και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.