Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζουν και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» στο Κόπα Άφρικα!

Συνεχίζουν και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» στο Κόπα Άφρικα!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 00:21

Στους «16» του Κόπα Άφρικα θα συνεχίσουν με τις εθνικές τους ομάδες οι 3 Αφρικανοί του Θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Τυνησία του Γιασίν Μεριά προκρίθηκε ως δεύτερη στον Ε’ Όμιλο και θα αντιμετωπίσει στις 8 Ιουλίου την Γκάνα.

Η Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ προκρίθηκε επίσης ως δεύτερη στον Γ’ Όμιλο, με τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων» να μην έχει πάρει μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής. Η Σενεγάλη θα αντιμετωπίσει στις 5 Ιουλίου την Ουγκάντα.

Τέλος, και ο Μαντί Καμαρά θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με την εθνική Γουινέας να προκρίνεται ως μία από τις καλύτερες τρίτες στη διοργάνωση στον Β’ Όμιλο και να ετοιμάζεται για τον τελικό με την Αλγερία στις 7 Ιουλίου.

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα θα καθυστερήσουν αρκετά να ενσωματωθούν με την αποστολή του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της ομάδας, κάτι το οποίο βέβαια γνώριζαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών, καθώς κυρίως η Τυνησία και η Σενεγάλη ήταν από τα φαβορί να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Τρεις «μάγοι» στον Πειραιά!

Τρεις «μάγοι» στον Πειραιά!

Φορτούνης, Ποντένσε και Βαλμπουενά αναμένεται να συνθέσουν μία απίστευτη τριάδα στην επίθεση του Ολυμπιακού, πράγμα που δείχνουν καθημερινά στην προετοιμασία στην Πολωνία...

Με βασικό Μεριά στους «16» του Κόπα Άφρικα η Τυνησία

Με βασικό Μεριά στους «16» του Κόπα Άφρικα η Τυνησία

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνέχισε το σερί του, όντας βασικός και αναντικατάστατος, σε ένα ακόμη ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του, βοηθώντας την να πάρει την ισοπαλία με την Μαυριτανία (0-0) και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.