Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Η πιο ωραία... γλάστρα είναι εδώ!

ΕΠΟ: Η πιο ωραία... γλάστρα είναι εδώ!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια ΕΠΟ, μα ποιά Ομοσπονδία; Μόνο ο τίτλος της έμεινε, τα υπόλοιπα, δηλαδή οι αρμοδιότητές της αναζητούνται, κάπου στην Ελβετία, όπου εδρεύουν η FIFA και η UEFA ή καλύτερα στα «θέλω» που... μεταφέρουν ο μέγας επιτηρητής, Χέρμπερτ Χούμπελ και ο μέγας πρόεδρος, μην ξεχνάμε ότι πριν ήταν υπερσύμβουλος και αναβαθμίστηκε, ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ. Να μην ξεχνάμε ότι η ΕΠΟ είναι η προϊστάμενη αρχή του ποδοσφαίρου που όμως δεν δικαιολογεί το τίτλο της.

Μεγάλη ευθύνη για αυτό έχει ο πρόεδρος, Ευάγγελος Γραμμένος με τ' όνομα, ή αν προτιμάτε ο «δικός μας Γραμμένος», όπως είπε και ο Ιβάν Σαββίδης και έμεινε στην ιστορία ως «μαύρη σελίδα», στην άλλη πλευρά λοιπόν είναι ο Γραμμένος που δεν μπορεί να κάνει βήμα χωρίς τους Χούμπελ και Φούσεκ.

Έχουμε και λέμε:

1) Δεν έγινε ψηφοφορία για την επέκταση του συμβολαίου του Περέιρα, με «δώρο» και την παραμονή του Μαρίν!

2) Δεν έγινε ψηφοφορία για τον κανονισμό διαιτησίας, ο οποίος αναφέρει ότι οι πίνακες διαιτησίας απλά κοινοποιούνται στο συμβούλιο.

Και στις δυο περιπτώσεις ο Γραμμένος δεν είχε την πλειοψηφία αλλά τις αποφάσεις επέβαλαν οι Φούσεκ, Χούμπελ, επειδή η FIFA και η UEFA ήθελαν να περάσουν και τα δυο «καυτά» θέματα. Τού Περέιρα πέρασε, το ίδιο θα συμβεί και με τον κανονισμό διαιτησίας αλλά μην ρωτάτε πως και... χαλάνε τις καρδιές τους κάποιοι στο Πάρκο Γουδή που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση.

Με όλα αυτά που γίνονται το ΔΣ της ΕΠΟ έχει μετατραπεί σε γραφείο... κοινοποιήσεων, όμως δεν παραιτείται κανείς! Η ομοσπονδία είναι «γλάστρα», αφού γίνεται αντιληπτό ότι οι σύμβουλοι δεν μπορούν να φέρουν αντιρρήσεις. Όμως, και να το κάνουν, δεν τους υπολογίζει κανείς!

Στα υπόλοιπα νέα η «εξυγίανση» συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης