Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ενδιαφέρεται για τον Μεντί Ζεφάν ο Ολυμπιακός»

«Ενδιαφέρεται για τον Μεντί Ζεφάν ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 18:17

Ένα ακόμη όνομα ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Μεντί Ζεφάν, τον Αλγερινό δεξιό μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά, ο οποίος έπαιξε την περυσινή σεζόν στην γαλλική Ρενς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με γαλλικά Μέσα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου διεθνή αμυντικού, ο οποίος φαίνεται να έχει τραβήξει επίσης τα βλέμματα εκτός του Ολυμπιακού και ομάδων από την Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία, σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους.

Μάλιστα, στα εν λόγω δημοσιεύματα τονίζεται και ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών αρέσκονται να «ψωνίζουν» από την γαλλική αγορά, επισημαίνοντας ότι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τον τερματοφύλακα της Ντιζόν, Μπόμπι Αλέν.

Μένει να φανεί, λοιπόν, αν πράγματι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν τον Αλγερινό άσο και αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα με Βούκοβιτς...

Πρόβλημα με Βούκοβιτς...

Ο Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι στο 33’ του φιλικού με την Λέγκια Γκντανσκ, αφήνοντας αναγκαστικά τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο στον Μπα.

Ντεμπούτο για Σιαμπάνη

Ντεμπούτο για Σιαμπάνη

Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε στο φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού.