Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λάμψη» Βαλμπουενά στην Πολωνία!

«Λάμψη» Βαλμπουενά στην Πολωνία!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 22:34

Μετά το ισόπαλο (1-1) φιλικό του Ολυμπιακού με την Λέγκια Γκντανσκ στην Πολωνία, ο Φράνκο Σολδάνο δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας ηγέτης στην ομάδα. Και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει μία ασίστ...».

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, λοιπόν, έκανε για άλλη μία φορά τους πάντες να... παραμιλάν! Και κόντρα στην πολωνική ομάδα, τα έκανε... όλα όσο αγωνίστηκε, καθώς και τον Πέδρο Μαρτίνς να χαμογελά και να «τρίβει» τα χέρια του!

Από δικά του πόδια, μάλιστα, ξεκίνησε η φάσης της ισοφάρισης του Θρύλου. Όπως συνέβη και κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, όπου κέρδισε το πέναλτι στα τελευταία λεπτά του φιλικού.

Ο Γάλλος παιχταράς απέδειξε και σε αυτό το φιλικό την τεράστια κλάση του. Την απίστευτη ποιότητα του, χάρη στην οποία ξεχώρισε στην εθνική Γαλλίας και στις ομάδες που έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια! Με τον 34χρονο άσο να δείχνει καθημερινά, τι θα προσδώσει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Και γιατί τον απέκτησε ο Θρύλος!

Οι ικανότητες του είναι μεγάλες! Το αποδεικνύει σε κάθε επαφή με την μπάλα, σε κάθε κοντρόλ, σε κάθε πάσα, σε κάθε κίνηση. Όπως μεγάλη είναι και η όρεξη του, την οποία δεν έχει μόνο στα φιλικά, αλλά και στις προπονήσεις γενικότερα. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Με λίγα λόγια, ο σπουδαίος Βαλμπουενά «λάμπει» στην προετοιμασία των Πειραιωτών στην Πολωνία! Και που να φτάσει στο 100% του...

Διαβάστε επίσης

Και η Τραμπζονσπόρ για Ελ Αραμπί...

Και η Τραμπζονσπόρ για Ελ Αραμπί...

Οι Τούρκοι τονίζουν ότι μπαίνει δυνατά στη «μάχη» για τον 32χρονο επιθετικό, τον οποίο φέρεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και ο Ολυμπιακός.

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς με Σεμέδο!

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς με Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε για 65’ λεπτά στο φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αν και βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα, έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία.