Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέα καταγγελία στον Άρειο Πάγο κατά της ΕΡΤ!

Νέα καταγγελία στον Άρειο Πάγο κατά της ΕΡΤ!
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 15:34
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έχει μεγάλο... βάθος η υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πάντα σχετικά με τα χρήματα που δαπανά η ΕΡΤ για το ποδόσφαιρο που είναι κόντρα στους κανόνες της αγοράς, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι, κάτι που αποδεικνύεται από τις κινήσεις της, για την ακρίβεια από τις καταγγελίες της στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στον Άρειο Πάγο, με τις οποίες ζητεί να διερευνηθούν αν προκύπτουν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Πριν μια εβδομάδα ο Ολυμπιακός προέβη σε επίσημη καταγγελία κατά της ΕΡΤ, τόσο στον Άρειο Πάγο όσο και στο ΕΣΡ μετά τις διαπραγματεύσεις της δημόσιας τηλεόρασης με τον ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα (04/07) ακολούθησε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο, σχετικά με τους χειρισμούς της ΕΡΤ οι οποίοι αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τη Superleague 2, αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες αποφάσεις της ΕΡΤ επίσης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου, επειδή ας μην ξεχνάμε άρωμα σκανδάλου έχει και η περσινή συμφωνία με τις επτά ΠΑΕ της Λίγκας, κόντρα τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς και κόντρα στην οδηγία της Κομισιόν να μην χρηματοδοτείται το ποδόσφαιρο από το κράτος επειδή αλλοιώνεται ο ανταγωνισμός. Για όλα αυτά ο Ολυμπιακός ζητεί να διερευνηθούν αν προκύπτουν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Διαβάστε επίσης

Σα: «Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε»

Σα: «Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε»

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας επεσήμανε, αποκλειστικά στο One Channel, ότι στον Θρύλο ξέρουν τα λάθη που έγιναν και θα δουλέψουν για να τα διορθώσουν.

Κοντράστ σε φόντο… πράσινο

Κοντράστ σε φόντο… πράσινο

Η ατάκα που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την πραγματικότητα, έρχεται σήμερα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού…