Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον!

Ο Θρύλος συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον!
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 21:30

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βαδίζει σε ευρωπαϊκά πρότυπα ήρθε να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά, την Πέμπτη (4/7). Ο Θρύλος δίνει τεράστια βαρύτητα στα τμήματα υποδομής! Και αποδείχθηκε ξανά. Άλλωστε, ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ως στόχο τη στελέχωση της πρώτης ομάδας με παιδιά από την Ακαδημία!

Έτσι, λοιπόν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι εννέα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα της Ακαδημίας του Θρύλου υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Πρόκειται για τους Δημήτρη Αρσενίδη, Πολύκαρπο Κατσαβάκη, Ευάγγελο Κεραμίδα και Άγγελο Τσάβο, που έχουν γεννηθεί το 2002, αλλά και τους Ρενίλ Κασέμι, Χαράλαμπο Κατσογιάννη, Αναστάσιο Σαπουντζή, Γεώργιο Συρμή, Γεώργιο Σταμούλη, οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 2003.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ίδια κατηγορία με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι και οι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Βασίλης Σουρλής (γεννηθέντες το 2002), οι οποίοι έχουν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού και παίρνουν μέρος στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς!

Φυσικά, υπάρχουν και οι Ηλίας Καραργύρης, Βασίλης Ντότης, Αναστάσιος Ανδρέας Τσέλιος και Νικήτας Νικόλης. Μάλιστα, ο τελευταίος αποτελεί τον νεότερο ποδοσφαιριστή που ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το περσινό καλοκαίρι...

Διαβάστε επίσης

«Περήφανος που νίκησα τον Πελέ! Στην κορυφή ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη»

«Περήφανος που νίκησα τον Πελέ! Στην κορυφή ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη»

Ο σπουδαίος Μίμης Στεφανάκος θυμάται, μέσω του gavros.gr, τον θρίαμβο του Θρύλου κόντρα στην Σάντος και μιλά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Θανάση Μπέμπη, τον Κώστα Φορτούνη, τον Ματιέ Βαλμπουενά και το πρωτάθλημα της νέας σεζόν...

«Εμπιστεύσου τη διαδικασία...» (pic)

«Εμπιστεύσου τη διαδικασία...» (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανάρτησε φωτογραφίες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού δείχνοντας και εκείνος με τη σειρά του ότι θα είναι πανέτοιμος στα επίσημα ματς.