Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάδισμα για Ελ Αραμπί, ο οποίος πλησιάζει

Προβάδισμα για Ελ Αραμπί, ο οποίος πλησιάζει
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 09:08

Φουντώνει η υπόθεση απόκτησης επιθετικού, για τον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος, ο οποίος έχει ξεχωρίσει και έχει προκρίνει την υπόθεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δείχνει να βρίσκεται κοντά στο να επιτύχει τον στόχο του. Αυτός δεν είναι άλλος, από το να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 32χρονο στράικερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο παίκτης έχει απομακρυνθεί από τις δύο ομάδες του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εμφανίζεται, μάλιστα, έτοιμος να πει το «ΝΑΙ» στον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί εδώ, κάτι το οποίο ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί διακαώς. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η προσφορά του Ολυμπιακού είναι εκείνη που του τραβά το ενδιαφέρον, αφήνοντας στην άκρη εκείνη της Τραμπζονσπόρ, η οποία δεν τον... τραβά, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το θέμα δείχνει να είναι ιδιαίτερα προχωρημένο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα (ίσως και μέσα στην ημέρα) εξελίξεις, γύρω από αυτό. Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές (ο Ολυμπιακός και ο παίκτης) δώσουν εντέλει τα χέρια, ο Θρύλος θα έχει προσθέσει στη μηχανή του, μια… μηχανή των γκολ. Θυμίζουμε, απλώς, ότι ο Ελ Αραμπί προέρχεται από μία σεζόν με 26 γκολ σε 22 ματς (!) στο Κατάρ, αλλά και 4 γκολ, σε 6 ματς του Ασιατικού Champions League!

Διαβάστε επίσης