Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κοντά 3 εκ. ευρώ «τρύπα»… μουντιαλική, στον ΠΑΟΚ θα κολλήσουν;

Κοντά 3 εκ. ευρώ «τρύπα»… μουντιαλική, στον ΠΑΟΚ θα κολλήσουν;
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 16:17

Σημεία και τέρατα βιώνουμε καθημερινά στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ, η οποία νομίζει ότι μπορεί να κάνει «ό,τι θέλει» με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Την ώρα που η σπατάλη, η οποία ετοιμάζεται, θα ξεπεράσει μέγεθος το… franchise του Star Wars (sic) η «τρύπα» από το Μουντιάλ της Ρωσίας, το οποίο αναμετέδιδε η ΕΡΤ, εμφανίζει… μυθικές διαστάσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου (το βλέπετε ΕΔΩ) το οποίο επικαλείται στοιχεία από το left.gr, στον απολογισμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Δημόσια Τηλεόραση είχε περίπου 7,3 εκατ. ευρώ έσοδα και είχε έρθει δεύτερη σε θέση, στην τηλεθέαση.

Ωστόσο, τα δικαιώματα του Μουντιάλ (μετά από δύο αρνήσεις για συνεκμετάλλευση στον ΑΝΤ1 και μία στον ΣΚΑΪ – όταν ο Βασίλη Κωστόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ΕΡΤ δεν το συζητούσε) κόστισαν περίπου 10 εκ. ευρώ! Η χασούρα, λοιπόν είναι 2,7 εκ. ευρώ και κανείς δεν είναι βέβαιος εάν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα έξοδο των αποστολών στη Ρωσία, ή όχι… Μπορεί το ποσό να είναι και μεγαλύτερο.

Πως, λοιπόν, η ΕΡΤ θα… κολλήσει να σπαταλήσει τα αστρονομικά ποσά που διαπραγματεύεται με τις δευτερότριτες (σε μέγεθος, σε τίτλους, σε εμπορική αξία, σε φιλάθλους και σε τηλεθέαση, μεταξύ άλλων) ομάδες της Supereague 1 και να προσφέρει αυτά τα υπέρογκα χρηματικά μεγέθη; Είναι σαφές ότι οι επιλογές παραμένουν άστοχες και όλα γίνονται με γνώμονα το συμφέρον ορισμένων κέντρων…

Διαβάστε επίσης