Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τσίπρας έβαλε... σφραγίδα στο σκάνδαλο της ΕΡΤ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Ο Τσίπρας έβαλε... σφραγίδα στο σκάνδαλο της ΕΡΤ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 17:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την ξεφτίλα τους! Για μια ακόμη φορά έδειξαν ότι δεν έχουν όρια, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε πως όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται με τις ευλογίες του Τσίπρα. Φυσικά εννοούμε την... εξυγίανση, το πρωτάθλημα των Πρεσπών, το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (σε όλα τα θέματα μέχρι και στα γηπεδικά τους), τον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού και του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Για μια ακόμη φορά η απερχόμενη Κυβέρνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο...

Ακουσον, άκουσον! Δυο μέρες πριν από τις εκλογές έγινε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νικόλαος Παππάς, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος. Θέμα της. τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Περάστε κόσμε! Οι... φευγάτοι αποφάσισαν να μοιράσουν κρατικό χρήμα. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές των ομάδων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, όπως και στη Superleague 2 για να πάρει η ΕΡΤ τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα και το θέμα να μετατεθεί μετά τις εκλογές! Όμως, ποιος ο λόγος που δεσμεύουν την επόμενη Κυβέρνηση;

Στη φωτογραφία ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος, την εποχή που ήταν πρόεδρος της διοικούσας της ΕΠΟ με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη, λίγο πριν τον τελικό του αίσχους (μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Παγκόσμιος σάλος είχε ξεσπάσει μετά τα μαχαιρώματα στην αερογέφυρα...

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής που επιβεβαιώνει το ρεσιτάλ... ξεφτίλας:

Σύσκεψη για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού Πρωταθλήματος από την ΕΡΤ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5.7.2019 παρουσία του Πρωθυπουργού ειδική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νικόλαος Παππάς, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι συνεργασίες της ΕΡΤ με ομάδες της Super League 1 και Super League 2. Η ΕΡΤ προσφέρει στο ελληνικό κοινό δωρεάν πρόσβαση στο λαοφιλέστερο αθλητικό προϊόν. Μετά μάλιστα την αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων και την εισαγωγή αγώνων play off και play on, το πρωτάθλημα της Super League 1 αποκτά ακόμη μεγαλύτερο αθλητικό και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Στη συνάντηση εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ έναντι της Super League 2. Επίσης, αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές των ομάδων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για την απόκτηση του συνόλου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους από την δημόσια τηλεόραση. Για όλες τις περιπτώσεις ζητήθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ, σε συνεδρίασή του μετά τις εκλογές, και πάντως έγκαιρα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες.

-Η ανακοίνωση κάνει λόγο για ...play on. Τόσο πολύ βιάζονταν που εννοούν play out! Εκτός αν είναι άσχετοι και βλέπουν μπροστά τους μόνο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης