Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «κάρφωσε» ξανά ο Γκερέρο! (vid)

Το «κάρφωσε» ξανά ο Γκερέρο!  (vid)
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 18:35

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε για 2ο σερί φιλικό ματς για τους Πειραιώτες, κάνοντας το 2-0 κόντρα στην Γιαγκελόνια στο 31’ της αναμέτρησης.

Ο Γκερέρο, ο οποίος είχε σκοράρει και κόντρα στην Λέγκια Γκντανσκ, με πολύ ωραίο δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Γιαγκελόνια έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των Πολωνών για το 2-0 των Πειραιωτών.

Η φάση ξεκίνησε από το κλέψιμο του Γιώργου Μασούρα πίσω από τη μεσαία γραμμή, ο οποίος διένυσε αρκετά μέτρα μπροστά του, δίνοντας στη συνέχεια την ασίστ στον Ισπανό επιθετικό του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Το τρίτο του Γκερέρο στην Πολωνία! (vid)

Το τρίτο του Γκερέρο στην Πολωνία! (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε και δεύτερο γκολ, για το 3-0, στο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιαγκελόνια στην Βαρσοβία, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση...

Χατ-τρικ ο Γκερέρο! (vids)

Χατ-τρικ ο Γκερέρο! (vids)

Φανταστικός ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος με τα 3 γκολ κόντρα στην Γιαγκελόνια έφτασε τα 4 στη φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών.

Το πρώτο του Μπα στον Θρύλο! (vid)

Το πρώτο του Μπα στον Θρύλο! (vid)

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο φιλικό με την Γιαγκελόνια, σημειώνοντας με ωραίο δυνατό σουτ, το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.