Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τρίτο του Γκερέρο στην Πολωνία! (vid)

Το τρίτο του Γκερέρο στην Πολωνία! (vid)
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 18:55

Την Γιαγκελόνια αντιμετωπίζει αυτή την ώρα (5/7, 18:00) ο Ολυμπιακός, σε φιλικό προετοιμασίας στη Βαρσοβία. Με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να είναι εξαιρετικός κόντρα στην πολωνική ομάδα!

Ο Ισπανός επιθετικός, λοιπόν, σκόραρε και δεύτερο γκολ κόντρα στους Πολωνούς, αυτή τη φορά στο 45', με ωραία λόμπα, μετά από ασίστ του Γιώργου Μασούρα, για το 3-0 των Πειραιωτών. Τέρμα, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από το παρακάτω βίντεο.

Να σημειωθεί, ότι ο Γκερέρο έφτασε τα τρία γκολ στα φιλικά του Θρύλου στην Πολωνία, καθώς «βρήκε» δίχτυα και απέναντι στην Λέγκια Γκντανσκ (1-1).

Διαβάστε επίσης

Χατ-τρικ ο Γκερέρο! (vids)

Χατ-τρικ ο Γκερέρο! (vids)

Φανταστικός ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος με τα 3 γκολ κόντρα στην Γιαγκελόνια έφτασε τα 4 στη φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών.

Το «κάρφωσε» ξανά ο Γκερέρο!  (vid)

Το «κάρφωσε» ξανά ο Γκερέρο! (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε για 2ο σερί ματς για τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 2-0 στη φιλική αναμέτρηση με την Γιαγκελόνια, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Μασούρα.

Το πρώτο του Μπα στον Θρύλο! (vid)

Το πρώτο του Μπα στον Θρύλο! (vid)

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο φιλικό με την Γιαγκελόνια, σημειώνοντας με ωραίο δυνατό σουτ, το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.