Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία… ανάσα από το Sold Out! Έφυγαν 19.150 διαρκείας!

Μία… ανάσα από το Sold Out! Έφυγαν 19.150 διαρκείας!
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 20:48

Όλο και πιο κοντά το sold out στα διαρκείας! Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει καθημερινά την τεράστια στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα, με περισσότερους από 19.150 να έχουν κλείσει ήδη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον, οι φίλοι των Πειραιωτών θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν και εκείνοι να πάρουν θέση στην κερκίδα, αφού απομένουν λιγότερα από 2.000 εισιτήρια προς τη διάθεση του κόσμου, διότι είναι πολύ δύσκολο να διατεθούν περισσότερα από 21.000!

Ο κόσμος του Θρύλου στέλνει από πολύ νωρίς το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας αποφασισμένος να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την αγαπημένη του ομάδα, δίνοντάς της ώθηση, ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Η «τρέλα»… διαρκείας, λοιπόν, συνεχίζεται με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει να τρέξουν να προλάβουν, προκειμένου να προλάβουν και να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά»

«Ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού με 5-0 επί της Γιαγκελόνια τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελευταίο μέρος της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης.