Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λόμπα «ποίημα» από τον Βαλμπουενά! (vid)

Λόμπα «ποίημα» από τον Βαλμπουενά! (vid)
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 01:35

Μέρα με τη μέρα, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει όλο και περισσότερο την τεράστια κλάση του. Κάτι που έδειξε και στο φιλικό του Θρύλου με την Γιαγκελόνια στην Βαρσοβία, πραγματοποιώντας άλλη μία καλή εμφάνιση.

Στη χθεσινή (4/7) προπόνηση, μάλιστα, ο Γάλλος σούπερ σταρ «τρέλανε» τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο. Και αυτό, διότι πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, δείγμα της κλάσης του.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από το παρακάτω βίντεο, ο Γάλλος παιχταράς των Πειραιωτών, μετά από ωραία ασίστ του Φράνκο Σολδάνο, σκόραρε μία πανέμορφη λόμπα!

Διαβάστε επίσης

Έκανε τη διαφορά όπου και αν αγωνίστηκε! (vids)

Έκανε τη διαφορά όπου και αν αγωνίστηκε! (vids)

Ο Ολυμπιακός ντύνει στα ερυθρόλευκα τον σπουδαίο επιθετικό Ελ Αραμπί, ο οποίος σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα και αν αγωνίστηκε έδειξε την κλάση του και ότι είναι ένας δεινός εκτελεστής.

Ο Ελ Αραμπί με την ερυθρόλευκη φανέλα! (pic)

Ο Ελ Αραμπί με την ερυθρόλευκη φανέλα! (pic)

Ο Μαροκινός παικταράς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες και επίσημα τη μεταγραφή του στον Θρύλο.