Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παζλ ακόμη συμπληρώνεται

Το παζλ ακόμη συμπληρώνεται
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 11:16

Προτεραιότητα για τον Θρύλο ήταν η απόκτηση ενός σέντερ - φορ. Και έγινε. Ο Ολυμπιακός ενέταξε στη «μηχανή» του τον Ελ Αραμπί και δυνάμωσε τρομερά στην επίθεση. Δεδομένης της αξίας του Γκερέρο, εν αναμονή του υπερ-επαγγελματία Σολδάνο και με το σπουδαίο ταλέντο του Ντουρμισάι, ο Ολυμπιακός συνθέτει μία επιθετική τετράδα πολύ δυνατή.

Οι μεταγραφές, όμως, δεν τελειώνουν εκεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τον βασικό του στόπερ στη διάθεσή του και δουλεύει ήδη μαζί του. Πήρε τον βασικό του στράικερ και από σήμερα κιόλας θα τον έχει μαζί του, να τον ετοιμάσει για την Πλζεν. Έχει κρατήσει τον κορμό του από πέρυσι, με Ζοζέ Σα, με Καμαρά (κι ας είναι στο Κόπα Άφρικα), Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Ομάρ, Κούτρη κλπ... Με Βαλμπουενά στα άκρα ως μία τεράστια προσθήκη και τον Μασούρα να ανεβαίνει διαρκώς και τα σπουδαία ταλέντα που ακολουθούν (Σιαμπάνης, Μπα, Ραντζέλοβιτς κλπ.), η ομάδα δείχνει να έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη δύναμή της.

Παρόλα αυτά, όπως προαναφέρθηκε, οι κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο Ολυμπιακός αναζητά ένα 8άρι ακόμη με ποιότητα, για να τονώσει το κέντρο του, αλλά με προοπτική για το μέλλον, αλλά και έναν τερματοφύλακα πιο έμπειρο από τους νεαρούς άσους, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πλευρό του Σα και υπό τις οδηγίες του Αγριογιάννη.

Το παζλ δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί και σίγουρα ο Θρύλος θα γίνει ακόμη πιο δυνατός…

Διαβάστε επίσης

Δεν… πειστήκατε;

Δεν… πειστήκατε;

Περίπου 8.000 οι… υπερήφανοι κάτοχοι διαρκείας του ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Θρύλος κοντεύει τους 20.000!