Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχωρίζει ο Ραντζέλοβιτς!

Ξεχωρίζει ο Ραντζέλοβιτς!
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 16:23

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Ολυμπιακού, ο νεαρός Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όλων όσοι βρίσκονται γύρω του. Ο 21χρονος ακραίος δείχνει τρομερή διάθεση, δεδομένης και της ηλικίας τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το σημαντικό προσόν του.

Το, καλώς εννοούμενο, ποδοσφαιρικό θράσος του μικρού, δείχνει ότι το μέλλον μπορεί να κρύβει σπουδαία πράγματα για τον Σέρβο. Από τη Ραντνίτσκι, στην οποία έπαιζε πέρυσι, ως δανεικός, μέχρι τώρα, που φορά την φανέλα του Ολυμπιακού, κάνει προπονήσεις με τον «γίγαντα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και συμμετέχει στα φιλικά, η πρόοδός του μοιάζει σημαντική.

Επιστέγασμα αυτής, η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ασίστ στον Κώστα Φορτούνη, με… εξωτερικό φάλτσο, από αριστερά (!) στο φιλικό απέναντι στη Γιαγκελόνια, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του και έδειξε ότι ξέρει… καντάρια μπάλα. Στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, το μεγάλο στοίχημα είναι αυτό το ταλέντο να αξιοποιηθεί και να μπορέσει ο νεαρός να βγάλει ακόμη περισσότερα πράγματα, στο παιχνίδι του.

Απολαύστε τον!

Διαβάστε επίσης