Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τετράδα «φωτιά»!

Τετράδα «φωτιά»!
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 19:22

Ο Ολυμπιακός έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Ελ Αραμπί, έναν ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει στην έως τώρα καριέρα του ότι είναι ένας δεινός «εκτελεστής» σκοράροντας με μεγάλη ευκολία και με κάθε τρόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι», πλέον, με τη μεταγραφή του Μαροκινού παικταρά έχουν δημιουργήσει μία τετράδα στη μεσοεπιθετική τους γραμμή που αν μη τι άλλο τρομάζει κάθε αντίπαλη άμυνα, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Φορτούνης, Ποντένσε, Βαλμπουενά και πλέον Ελ Αραμπί, διαθέτουν εμπειρία, ποιότητα, συνθέτοντας μία τετράδα «φωτιά», ικανή να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν για τους «ερυθρόλευκους».

Και φυσικά, στην ομάδα υπάρχουν ακόμη οι Μασούρας, Λάζαρος, Σουντανί, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Μπρούνο, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις της επίθεσης και πραγματοποιούν εξαιρετική προετοιμασία μέχρι στιγμής για τους «ερυθρόλευκους».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του ένα γεμάτο «οπλοστάσιο» με πάρα πολλές ποιοτικές λύσεις, τις οποίες θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει στο έπακρο στη μεγάλη σεζόν που έρχεται με τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Θρύλος με την απόκτηση του Ελ Αραμπί, προσθέτει έναν «Killer» στο ρόστερ του, ο οποίος έχει κάνει τη διαφορά όπου και αν αγωνίστηκε, και έχει πλέον την ευκαιρία να σπάσει όλα τα κοντέρ στο σκοράρισμα, έχοντας πίσω του, τρεις κορυφαίους πασέρ, όπως είναι οι Φορτούνης, Ποντένσε και Βαλμπουενά.

Θα «σκιστούν» τα αντίπαλα δίχτυα τη νέα σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ τους στις συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να μην επαναληφτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο πρόβλημα στο γκολ.

Με την τετράδα «φωτιά» που προαναφέραμε, αλλά και τους υπόλοιπους να δημιουργούν την αισιοδοξία, αλλά και τη σιγουριά ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να βρίσκεται συνεχώς στον… αέρα!

Διαβάστε επίσης

Ο Τσίπρας τράβηξε την... κουρτίνα

Ο Τσίπρας τράβηξε την... κουρτίνα

Για να ασχολείται, λίγες ώρες πριν εγκαταλείψει την εξουσία, με τα ιστορικά σκάνδαλα, με τα τηλεοπτικά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ «πρόδωσε» και τι γινόταν.