Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «μάχη» των εξτρέμ...

Η «μάχη» των εξτρέμ...
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 21:29

Εξαιρετική παρουσία είχαν στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιαγκελόνια, μεταξύ άλλων, οι Γιώργος Μασούρας και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Οι δύο εξτρέμ του Ολυμπιακού δημιούργησαν τα 3 από τα 5 τέρματα των Πειραιωτών, με τον Έλληνα άσο να έχει συμμετοχή και σε ένα ακόμη γκολ του Θρύλου.

Οι δύο τους έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία στο συγκεκριμένο φιλικό ματς, δημιουργώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στα χέρια του ένα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και όπως γίνεται αντιληπτό θα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις το επόμενο διάστημα ενόψει και του πρώτου επίσημου ματς για τη νέα σεζόν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Ντανιέλ Ποντένσε έχουν δείξει και εκείνοι την αξία τους και τις λύσεις που μπορούν να προσφέρουν στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, δίνουν πλέον τη δική τους «μάχη» και οι Μασούρας, Ραντζέλοβιτς. Την ώρα μάλιστα που ο Ολυμπιακός έχει ακόμη στα… πιτς λόγω τραυματισμών τους Σουντανί και Λάζαρο, δύο ποδοσφαιριστές που επίσης μπορούν να κάνουν τη διαφορά, καθώς και τους Μπρούνο, Σολδάνο που έχουν αγωνιστεί και στις πτέρυγες.

Ο ανταγωνισμός των «ερυθρόλευκων» και στις πτέρυγες είναι μεγάλος και σίγουρα μόνο καλό μπορεί να κάνει στους Πειραιώτες, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο, δίνοντάς τα όλα για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Ελ Αραμπί «χόρεψε» τον Πικέ! (vid)

Όταν ο Ελ Αραμπί «χόρεψε» τον Πικέ! (vid)

Ο Μαροκινός παικταράς του Θρύλου πέρα από την έφεση του στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τους αριθμούς του, είναι εξαιρετικός και με την μπάλα στα πόδια, κάτι το οποίο θα θυμάται σίγουρα ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Ο Τσίπρας τράβηξε την... κουρτίνα

Ο Τσίπρας τράβηξε την... κουρτίνα

Για να ασχολείται, λίγες ώρες πριν εγκαταλείψει την εξουσία, με τα ιστορικά σκάνδαλα, με τα τηλεοπτικά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ «πρόδωσε» και τι γινόταν.