Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξυγίανση» με... ουρά τα γήπεδα!

«Εξυγίανση» με... ουρά τα γήπεδα!
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το αφήγημα της... εξυγίανσης έχει καταρρεύσει προ πολλού. Πλέον περάσαμε στην κωμωδία που λέγεται το... απλωμένο χέρι! Πέρα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, στην ΑΕΚ δόθηκε ισχυρή οικονομική ανάσα για το γήπεδο. Μπορεί το «μπόνους» να προέκυψε από την Περιφέρεια Αττικής, όμως πολιτική απόφαση είναι και αυτή, άλλωστε έγινε επί διοίκησης Ρένας Δούρου. Ειδικά, από εκεί που ήταν να παίρνει 20 εκατ. ευρώ και το ποσό έφτασε στα 38 εκατ!

Στον ΠΑΟΚ έστρωσαν ...χαλί για τη νέα Τούμπα. Για να διευκολύνει τα σχέδιά του παραχωρήθηκε δωρεάν έκταση 21 στρεμμάτων που ανήκε στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Επίσης, η προέγκριση του ειδικού χωρικού σχεδίου εγκρίθηκε μετά από δυο μήνες αντί για έξι, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής , Σωκράτη Φάμελλο να δηλώνει ότι «το περιμέναμε χρόνια. Ήταν πολύ σημαντική η ενέργεια που έγινε». Αυτό έγινε την περασμένη Δευτέρα, όλως τυχαίως σε προεκλογική περίοδο.

Επίσης, ο κ. Φαμέλλος δήλωσε: «Υπήρξε μια σημαντική παρέμβαση της κυβέρνησης και ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει να τα λύσουμε όλα και ιδιαίτερα το θέμα της παραχώρησης της έκτασης. Ολοκληρώθηκαν όλα αυτά, αυτό έχει σημασία».

Δηλαδή, κι εδώ Τσίπρας!

Διαβάστε επίσης

Οι… παλιοί «στα όπλα»

Οι… παλιοί «στα όπλα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τις «παλιοσειρές» του Ολυμπιακού. Δεν το έκρυψε, άλλωστε.

Η δικαίωση με Σουρλή!

Η δικαίωση με Σουρλή!

Ο μόλις 16χρονος μεσοεπιθετικός έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού...