Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλεύει αρκετά τους κλειστούς χώρους

Δουλεύει αρκετά τους κλειστούς χώρους
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 22:40

Σε δύο συγκεκριμένους τομείς δουλεύει αρκετά ο Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις του Ολυμπιακού σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο εξωτερικό.

Ο πρώτος είναι φυσικά η φυσική κατάσταση. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει η ομάδα του να πιέζει ψηλά προκειμένου να κλέβει πιο εύκολα την μπάλα στις πρώτες πάσες της αντίπαλης άμυνας. Και φυσικά σε αυτό θα πρέπει όλη η ομάδα να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Ο άλλος είναι η σωστή κυκλοφορία της μπάλας και μάλιστα σε μικρούς χώρους. Ο Μαρτίνς δουλεύει αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, γνωρίζοντας πως στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να διασπάσει αρκετές κλειστές άμυνες.

Διαβάστε επίσης

Ποιότητα που ξεχειλίζει...

Ποιότητα που ξεχειλίζει...

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που έχουν δείξει την τεράστια αξία τους, πανέτοιμοι να οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη όλων της των στόχων.

Η… αυτοδυναμία του Ολυμπιακού!

Η… αυτοδυναμία του Ολυμπιακού!

Ο Θρύλος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και όχι μόνο, με όλους τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, ώστε τη νέα σεζόν να επιστρέψει η αγαπημένη τους ομάδα εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή!