Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν κάποιος υποτιμήσει τον Ολυμπιακό θα το πληρώσει»

«Αν κάποιος υποτιμήσει τον Ολυμπιακό θα το πληρώσει»
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 22:02

Για τις αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται η Βικτόρια Πλζεν. Οι Τσέχοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τον προπονητή της ομάδας Πάβελ Βρμπα, να έχει επιστήσει στους παίκτες του την απαραίτητη προσοχή.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι όποια ομάδα, συμπεριλαμβάνοντας και τη δική του, υποτιμήσει τον Ολυμπιακό, θα το «πληρώσει» ακριβά.

«Εάν υποτιμηθεί ο Ολυμπιακός, θα συμβούλευα κάποιον να κοιτάξει την δύναμή του, την ποιότητά του, τους παίκτες και τον προϋπολογισμό του. Τότε θα αλλάξει γνώμη. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα», ανέφερε αρχικά όσον αφορά τον Θρύλο.

Παράλληλα, μίλησε και για την έναρξη του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα. «Οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές και γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε απώλεια θα είναι κακή. Θέλουμε να κερδίσουμε στον πρώτο αγώνα με την Ολομούκ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε επίσης

Η… αυτοδυναμία του Ολυμπιακού!

Η… αυτοδυναμία του Ολυμπιακού!

Ο Θρύλος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και όχι μόνο, με όλους τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, ώστε τη νέα σεζόν να επιστρέψει η αγαπημένη τους ομάδα εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή!

Βασικός ο Καμαρά! (vids)

Βασικός ο Καμαρά! (vids)

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Γουινέας στο μεγάλο παιχνίδι με την Αλγερία για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα.

Ενίσχυση παντού!

Ενίσχυση παντού!

Ο Ολυμπιακός προχωρά ή ακόμη και ολοκληρώνει το μεταγραφικό του σχεδιασμό σε όλα τα σπορ, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν.