Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πληθώρα επιλογών στο κέντρο της άμυνας

Πληθώρα επιλογών στο κέντρο της άμυνας
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 - 11:59

Γιασίν Μεριά (Κόπα Άφρικα), Παπ Αμπού Σισέ (Κόπα Άφρικα), Ρούμπεν Σεμέδο, Γιάγκος Βούκοβιτς (τραυματίας στην Αθήνα), Αβράαμ Παπαδόπουλος, Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς (αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί), Ουσεϊνού Μπα. Πληθώρα επιλογών για το κέντρο της άμυνας, έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να λύσει και αυτό τον γρίφο, ενόψει του πρώτου προκριματικού αγώνα, με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν, αλλά η σκέψη δεν σταματάει εκεί, αφού μπροστά υπάρχει μία ολόκληρη σεζόν, στην οποία... κανείς δεν περισσεύει. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι, αναγκαστικά εκτός μάχης για την Πλζεν, ενώ και ο νεαρός Μάρκοβιτς, εφόσον ολοκληρωθεί θετικά το deal για την απόκτησή του, δεν θα έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να προλάβει να ενσωματωθεί και να δέσει.

Σισέ και Μεριά απουσιάζουν (για τον δεύτερο θα μάθουμε απόψε το βράδυ εάν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα ή όχι), οπότε αναγκαστικά οι επιλογές, σε πρώτη φάση, μειώνονται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σημερινό φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου, θα αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως δείγμα για το δίδυμο που θα δούμε κόντρα στους Τσέχους, στις 23 του μήνα.

Διαβάστε επίσης