Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «λάμψη» του Ραντζέλοβιτς!

Η «λάμψη» του Ραντζέλοβιτς!
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 01:01

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου, στο πιο δυνατό «τεστ» των «ερυθρόλευκων» μέχρι στιγμής ήταν ο Λάζαρ Ραζντζέλοβιτς.

Ο εξτρέμ των Πειραιωτών πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65’ της φιλικής αναμέτρησης και αμέσως έδωσε «πνοή» στην επίθεση της ομάδας, έχοντας ένα λεπτό αργότερα πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Ο νεαρός Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν και στη συνέχεια ιδιαίτερα δραστήριος, δείχνοντας και στο συγκεκριμένο φιλικό δείγματα του τεράστιου ταλέντου του.

Ο Ραντζέλοβιτς έχει δημιουργήσει στον Πέδρο Μαρτίνς έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», με τον νεαρό Σέρβο να εκμεταλλεύεται μέχρι στιγμής και με το παραπάνω κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Η «λάμψη» του Ραντζέλοβιτς έχει γίνει φανερή, με τον Ολυμπιακό να έχει προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιο ταλέντο, ο οποίος μέσα από τη σκληρή δουλειά στους «ερυθρόλευκους» έχει την ευκαιρία να διαπρέψει τα επόμενα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 22χρονος δίπλα στους Βαλμπουενά, Ποντένσε, κυρίως, αλλά και στους υπόλοιπους, έχει να πάρει πάρα πολλά, δείχνοντας ότι εκμεταλλεύεται με το... καλημέρα τη συνύπαρξή του με δύο πολύ ποιοτικούς εξτρέμ, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα.

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία πρόκριση για την Τυνησία του Μεριά!

Σπουδαία πρόκριση για την Τυνησία του Μεριά!

Στους «8» του Κόπα Άφρικα συνεχίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του αμυντικού του Ολυμπιακού, το οποίο επικράτησε στα πέναλτι με 5-4 της Γκάνας (1-1 κ.α.). Έπαιξε σε όλο το ματς ο διακριθείς Μεριά, ο οποίος σκόραρε στο πέναλτι που εκτέλεσε!