Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταποντισμός για Κοντονή και Βασιλειάδη…

Καταποντισμός για Κοντονή και Βασιλειάδη…
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 00:34

Εκτός Βουλής έμειναν τόσο ο Σταύρος Κοντονής, όσο και ο Γιώργος Βασιλειάδης. Αμφότεροι, είχαν στα χέρια τους την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώτος, βγήκε… μπροστά για την περιβόητη εξυγίανση. Μια εξυγίανση που φυσικά ο στόχος της ήταν να μην παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Το κατάφεραν για δύο συνεχόμενα χρόνια. Την απάντηση ο Κοντονής την πήρε στις εκλογές. Έγιναν πάρα πολλά στις ημέρες του. Χρειάζονται χιλιάδες λέξεων για να περιγράφουμε. Από που να αρχίσει κανείς. Δεν μπορούν να ασχοληθούν τώρα με το μπάσκετ, όπως έλεγε και ο διάδοχός του, Βασιλειάδης, αλλά βοηθούς διαιτητή άλλαζε. Αναβολή αγωνιστικών έκανε, τιμωρούσε ομάδες με κεκλεισμένων των θυρών επειδή γκρίνιαζε ο Σαββίδης και πήγε και ένας τελικός Κυπέλλου ένα μήνα μετά… για να το πάρει η ΑΕΚ.

Ακολούθησε ο Βασιλειάδης, όταν ο Τσίπρας συνειδητοποίησε πως ο Κοντονής ήταν «καμένο χαρτί». Τίποτα δεν κατάφερε. Μια τρύπα στο νερό. Κατά τα άλλα Ολυμπιακάρας. Έτσι τον παρουσίαζαν οι «αντικειμενικοί» όταν ήρθε η ώρα να αναλάβει. Λες και σε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μαζί, ο Βασιλειάδης θα μπορούσε να κάνει τα βασικά.

Τον… έστειλαν άκλαυτο και τον Βασιλειάδη, που καταποντίστηκε στις βουλευτικές εκλογές. Ούτε που φλέρταρε με την είσοδό του στο κοινοβούλιο και έτσι τώρα θα μπορεί να δηλώνεις φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Καταποντίστηκαν τόσο ο Κοντονής, όσο και ο Βασιλειάδης. Τυχαίο δεν μπορεί να είναι φυσικά. Ο λαός μίλησε. Έστειλε τα δικά του μηνύματα. Προφανώς και έχει κριτήριο. Έτσι δεν μας λέγατε όταν σας εξέλεξε;

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία πρόκριση για την Τυνησία του Μεριά!

Σπουδαία πρόκριση για την Τυνησία του Μεριά!

Στους «8» του Κόπα Άφρικα συνεχίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του αμυντικού του Ολυμπιακού, το οποίο επικράτησε στα πέναλτι με 5-4 της Γκάνας (1-1 κ.α.). Έπαιξε σε όλο το ματς ο διακριθείς Μεριά, ο οποίος σκόραρε στο πέναλτι που εκτέλεσε!

Η «λάμψη» του Ραντζέλοβιτς!

Η «λάμψη» του Ραντζέλοβιτς!

Ο Σέρβος εξτρέμ έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, φανερώνοντας και στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου δείγματα του τεράστιου ταλέντου του.

«Ευλογημένος» (pic)

«Ευλογημένος» (pic)

Το ποστάρισμα του Ζοσέ Σα, λίγο μετά το φιλικό κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.