Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαία πρόκριση για την Τυνησία του Μεριά!

Σπουδαία πρόκριση για την Τυνησία του Μεριά!
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 00:52

Στους «8» του Κόπα Άφρικα η εθνική Τυνησίας του Γιασίν Μεριά. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του αμυντικού του Ολυμπιακού επικράτησε της Γκάνας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.α.) και έτσι πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» ήταν και πάλι εξαιρετικός, αγωνιζόμενος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σκοράροντας μάλιστα και στο 4ο πέναλτι των Τυνησίων στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Οι Τυνήσιοι είχαν πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 73’ με τον Κενίσι, όμως, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπεντουί έστειλε άθελά του την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 1-1. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε, με τους Τυνήσιους εν τέλει να είναι ψύχραιμοι στη διαδικασία των πέναλτι, ευστόχησαν και στις 5 εκτελέσεις τους, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο Μεριά, πλέον, συνεχίζει στη διοργάνωση αντιμετωπίζοντας τη Μαδαγασκάρη στα προημιτελικά.

Η πρόκριση της Τυνησίας του Μεριά σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα από την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πλζεν, ενώ είναι πολύ δύσκολο αν θα τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς και για τη ρεβάνς.

Διαβάστε επίσης

Η «λάμψη» του Ραντζέλοβιτς!

Η «λάμψη» του Ραντζέλοβιτς!

Ο Σέρβος εξτρέμ έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, φανερώνοντας και στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου δείγματα του τεράστιου ταλέντου του.

«Ευλογημένος» (pic)

«Ευλογημένος» (pic)

Το ποστάρισμα του Ζοσέ Σα, λίγο μετά το φιλικό κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.