Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζντιέλαρ στο gavros.gr: «Μάρκοβιτς όπως... Ρέτσος!»

Ζντιέλαρ στο gavros.gr: «Μάρκοβιτς όπως... Ρέτσος!»
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 21:00

Με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, μίλησε ο Σάσα Ζντιέλαρ στο gavros.gr.

Ο Σέρβος μέσος χαρακτήρισε τον συμπατριώτη του και πρώην πλέον συμπαίκτη του στην Παρτιζάν έξυπνο και γρήγορο στόπερ, τον παρομοίασε με τον Παναγιώτη Ρέτσο και εξέφρασε την άποψη του ότι θα ταιριάξει «γάντι» στους Πειραιώτες!

Παράλληλα, ο Ζντιέλαρ μίλησε για τον Θρύλο, το μεταγραφικό σχεδιασμό και το αβαντάζ του τη νέα σεζόν και τόνισε, μάλιστα, ότι θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στους ομίλους του Champions League...

Αρχικά, ο διεθνής μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα από το καλοκαίρι του 2015 ως τον Δεκέμβριο του 2017, είπε:

«Ο Μάρκοβιτς είναι ένας πολύ καλος στόπερ. Είναι ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός για μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός! Είναι έξυπνος και γρήγορος, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για την άμυνα. Η νοοτροπία του και ο τρόπος που παίζει, νομίζω πως ταιριάζει με αυτή του Ολυμπιακού. Μπορώ να πω, ότι είναι παίκτης παρόμοιος με τον Ρέτσο!

Ο Μάρκοβιτς, βέβαια, μπορεί να είναι μικρός, όμως έχει πολλές εμπειρίες, επειδή έχει παίξει πολλά ματς σε μία μεγάλη ομάδα».

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και πάντα έφερνε μεγάλα ονόματα! Για αυτό και πιστεύω ότι θα κάνει καλή χρονιά. Θα τα πάει καλά, γιατί συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, κάτι πολύ σημαντικό για όλους την ομάδα και τους παίκτες, οι οποίοι τον ξέρουν, αλλά και αυτός ξέρει τι θα ζητήσει και τι θα πάρει από αυτούς».

Τέλος, ο Ζντιέλαρ υπογράμμισε: «Πιστεύω, ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω, ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Champions League, γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης