Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τις επιστολές στη... γυάλα!

Από τις επιστολές στη... γυάλα!
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Κλεισμένος» σε μια... γυάλα φαίνεται να είναι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα. Πλέον, δεν δίνει λόγο σε κανέναν και φυσικά δεν είναι κάτι καινούριο! Την πρώτη του σεζόν που ήρθε στην Ελλάδα, την αγωνιστική περίοδο 2017-18 έστελνε επιστολές είτε σε διαιτητές είτε σε ποδοσφαιρικές ενώσεις οι οποίες λίγο πολύ έγραφαν τα ίδια, ότι έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του και ότι η ΚΕΔ δεν επηρεάζεται από τις φωνές και συνεχίζει το έργο της! Πλέον, ο Πορτογάλος δεν κάνει ούτε αυτό! Μάλιστα, σε μια από αυτές τις επιστολές είχε κατονομάσει ως συνεργάτες του τους Γραμμένο και Δέδε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος.

Μέχρι και η παρουσία του στη ΓΣ της ΕΠΟ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν για το... ονόρε ενώ κιαι πάλι δεν συνοδεύονταν από άλλο μέλος της ΚΕΔ. Ο Περέιρα δεν μίλησε ούτε φέτος στη ΓΣ της ΕΠΟ! Δεν θα αναφέρουμε ότι δεν έδωσε ούτε μια συνέντευξη Τύπου, εκτός από αυτή, όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα για να τον παρουσιάσουν!

Πέρσι, άκουσε ουκ ολίγα για τη διαιτησία, χωρίς να ζητήσει το μικρόφωνο για να απαντήσει. Αντί για αυτό ο Περέιρα δεσμεύτηκε να συναντηθεί τετ α τετ με τους προέδρους ενώσεων που είχαν παράπονα από τις αξιολογήσεις αλλά και από όσα συμπεριέλαβε στον κανονισμό διαιτησίας. Οι συναντήσεις έγιναν, όμως δεν άλλαξε κάτι, προφανώς έχει το... αλάθητο.

Διαβάστε επίσης

Αμβούργο, η σειρά σου

Αμβούργο, η σειρά σου

Μία νέα φιλική αναμέτρηση έχει σήμερα μπροστά του ο Θρύλος, στις 19:00, με αντίπαλο το Αμβούργο! (Live στο gavros.gr / NS3 HD).