Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η άμυνα

Κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η άμυνα
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 11:52

Οι τελευταίες δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς, πριν το επικείμενο, πρώτο ματς κόντρα στην Πλζεν, στις 23 του μήνα, θα γίνουν σήμερα, στο φιλικό με το Αμβούργο, αλλά και την προσεχή Τρίτη, 16 του μήνα, απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας πλέον στη διάθεσή του τους παίκτες που ήθελε, μπορεί να σχεδιάσει (και σχεδιάζει) απερίσπαστα, το πως θα αποκλείσει τους Τσέχους.

Ένα μεγάλο κομμάτι είναι εκείνο της άμυνας. Η άμυνα, η οποία σε διπλά παιχνίδια παίζει πάντα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο (ένα γκολ παθητικό μπορεί να διαμορφώσει πλήρως την εικόνα υπέρ ή κατά μιας ομάδας). Ο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει στη χρησιμοποίηση του Σεμέδο. Τον έχει στη διάθεσή του, δούλεψε μαζί του και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, αν και (όπως και όλη η ομάδα) χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Αυτό που μένει να δούμε, για το κέντρο ης άμυνας, είναι αν θα οριστικοποιηθεί ο Μπα, ως παρτενέρ του Σεμέδο. Τον νεαρό Αφρικανό έβαλε στην θέση του Βούκοβιτς, όταν εκείνος αποχώρησε τραυματίας, ενώ έκτοτε, εκείνον συνεχίζει να χρησιμοποιεί. Σε ό,τι αφορά τα άκρα, Ομάρ και Κούτρης δείχνουν να έχουν προβάδισμα, έναντι των Τσιμίκα και Τοροσίδη, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα δύο τελευταία φιλικά του Θρύλου. Και αρχής γενομένης από σήμερα

Διαβάστε επίσης