Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο τιμ της Γιουβέντους ο Νίκος Τζουρούδης

Στο τιμ της Γιουβέντους ο Νίκος Τζουρούδης
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 22:59

Σημαντική επαγγελματική επιτυχία για τον Νίκο Τζουρούδη. Ο πρώην γιατρός του Ολυμπιακού, προσλήφθηκε από τη Γιουβέντους ως υπεύθυνος για την πρώτη ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έλληνας ορθοπεδικός θα είναι ο Νο.2 του συλλόγου, μόνο κάτω από τον γενικό επικεφαλή του ιατρικού τιμ, Λούκα Στεφανίνι.

Έχοντας θητεύσει ως γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και ως υπεύθυνος αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στο Sport Clinic Center Firenze, ο Ν. Τζουρούδης αναλαμβάνει την ιατρική μέριμνα και φροντίδα ορισμένων εκ των διασημότερων star του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με κορυφαίο φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης

Και είναι μόνο η αρχή! (vid)

Και είναι μόνο η αρχή! (vid)

Ο εξαιρετικός Ρούμπεν Σεμέδο δείχνει με το… καλημέρα τις διαθέσεις του, αν και δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης, δικαιώνοντας απόλυτα τους «ερυθρόλευκους» και τον Πέδρο Μαρτίνς για την επιμονή τους να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Πέρασε στους «4» η Σενεγάλη

Πέρασε στους «4» η Σενεγάλη

Θα αργήσει κι άλλο η επιστροφή του Παπέ Αμπού Σισέ μιας και η χώρα της δυτικής Αφρικής επικράτησε 1-0 του Μπενίν και έτσι πέρασε στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα.