Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αήττητος ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία!

Αήττητος ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία!
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 23:34

Τα αποτελέσματα στα φιλικά ματς η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία. Παρόλο αυτά δείχνουν πολλές φορές αρκετά πράγματα, μία εικόνα των ομάδων...

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, στα επτά φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να μείνει αήττητος. Κόντρα σε δυνατές και πιο έτοιμες ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να έχουν αποφύγει μέχρι στιγμής την ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες, αριθμός που δεν είναι ικανοποιητικός, όμως, δείχνει ότι η ομάδα που «χτίζει» ο Πέδρο Μαρτίνς αρνείται σε πρώτο βαθμό να γνωρίσει την ήττα.

Φυσικά, επαναλαμβάνουμε, ότι πρόκειται για φιλικά ματς, στα οποία το αποτέλεσμα είναι δευτερευούσης σημασίας, ωστόσο, το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν ηττήθηκαν φανερώνει και μία εικόνα από την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», αλλά και τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έπαιξε σε αυτά τα 7 φιλικά με πολλά διαφορετικά σχήματα, με διαφορετικούς παίκτες, με πολλούς πιτσιρικάδες και κατάφερε ως επί το πλείστον να βγάλει καλή εικόνα, δείχνοντας το βάθος του ρόστερ που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε επίσης

Και είναι μόνο η αρχή! (vid)

Και είναι μόνο η αρχή! (vid)

Ο εξαιρετικός Ρούμπεν Σεμέδο δείχνει με το… καλημέρα τις διαθέσεις του, αν και δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης, δικαιώνοντας απόλυτα τους «ερυθρόλευκους» και τον Πέδρο Μαρτίνς για την επιμονή τους να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.