Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15 ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15 ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 00:48

Την Τρίτη (16/7), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλική αναμέτρηση, στην πρόβα τζενεράλε για τους αγώνες κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Το gavros.gr σας δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να παρακολουθήσετε από κοντά το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της φετινής πρώτης εμφάνισης του Θρύλου.

Προσφορά του μεγάλου χορηγού Stoiximan.gr, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 15 ΔΙΠΛΑ εισιτήρια για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ως τις 23:59 της Κυριακής (14/7), συμπληρώστε στην σχετική φόρμα τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και e-mail), αλλά και αυτού που θέλετε να σας συνοδεύσει.

Οι νικητές του διαγωνισμού για τα 15 διπλά εισιτήρια, θα γίνουν γνωστοί το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) και θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους ως το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο e-mail που έχουν δηλώσει.

Κερδίστε 15 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Διαβάστε επίσης

Και είναι μόνο η αρχή! (vid)

Και είναι μόνο η αρχή! (vid)

Ο εξαιρετικός Ρούμπεν Σεμέδο δείχνει με το… καλημέρα τις διαθέσεις του, αν και δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης, δικαιώνοντας απόλυτα τους «ερυθρόλευκους» και τον Πέδρο Μαρτίνς για την επιμονή τους να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.