Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής

Παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 09:32

Ημέρα επιστροφής η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Επιστροφή στα πάτρια. Μετά από μία μακρά προετοιμασία, πολυήμερη, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σήμερα στη βάση τους, για πολύ μικρή, σε διάρκεια, ξεκούραση και επάνοδο στη δράση. Τα θετικά στοιχεία, τα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ιθύνοντες της ομάδας, αποκόμισαν από την προετοιμασία αυτή, ήταν αναμφίβολα πολλά.

Ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεχώρισαν, ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό και έδειξαν ότι πολύ σύντομα θα έχουν θέση στην ενδεκάδα. Δέσιμο, των παικτών μεταξύ τους, εύρεση χημείας, σε πολλά σημεία των φιλικών, σκληρή δουλειά και διάθεση. Όλα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο στις τελικές αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς, ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθεί το ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μία καλή προετοιμασία, με πολλές παραστάσεις και πάρα πολλή δουλειά. Κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία και επιστρέφοντας στην Ελλάδα, το μέλλον γεμίζει αισιοδοξία!

Διαβάστε επίσης

Νέο αίμα στον «άσο»

Νέο αίμα στον «άσο»

Η εμφάνιση Τζολάκη και Σιαμπάνη κόντρα στο Αμβούργο, γεμίζει ελπίδες για το «αύριο» των δύο νεαρών τερματοφυλάκων.

Πονοκέφαλος, αλλά με… χαμόγελα

Πονοκέφαλος, αλλά με… χαμόγελα

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει φροντίσει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς να είναι γεμάτα. Εκείνος θα βάλει τα πράγματα στη σειρά τους.