Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα «εύσημα» του Αβραάμ στον Τζολάκη!

Τα «εύσημα» του Αβραάμ στον Τζολάκη!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 19:38

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία κόντρα στο Αμβούργο.

Ο νεαρός πορτιέρο είχε κάποιες πολύ μεγάλες αποκρούσεις στο συγκεκριμένο ματς, με κορυφαία αυτή στο 26’ της αναμέτρησης, όταν σταμάτησε με τα πόδια τον Γουντ σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Τζολάκης, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17 του χρόνια, αμέσως μετά την απόκρουση του πέναλτι δέχτηκε τα συγχαρητήρια, όπως είναι φυσικό από τους συμπαίκτες του.

Με τον πρώτο που έσπευσε να τον συγχαρεί να είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός του Θρύλου, έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι έχει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Αβραάμ, αλλά και γενικά οι παλιοί, έχουν τον ειδικό ρόλο, να βάλουν στο κλίμα τους νέους, αλλά και τους μικρούς, παρέχοντάς τους πολύτιμες συμβουλές, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον για να πετύχουν τους στόχους τους.

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Αβραάμ, λοιπόν, ο οποίος έδωσε τα «εύσημα» στον συμπαίκτη του, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του, μετά την εξαιρετική του απόκρουση.

Διαβάστε επίσης