Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα της Τυνησίας ο Μεριά! (vid)

Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα της Τυνησίας ο Μεριά! (vid)
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 21:15

Την Μαδαγασκάρη αντιμετωπίζει στις 22:00, ώρα Ελλάδος, η Τυνησία του Γιασίν Μεριά, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο βασικό σχήμα της εθνικής του ομάδας.

Ο Τυνήσιος αμυντικός του Θρύλου δεν έχει χάσει λεπτό και στη συγκεκριμένη διοργάνωση με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες τον οδήγησαν μάλιστα στο να βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης για τη φάση των «16».

Ο Μεριά, λοιπόν, ξεκινάει και πάλι βασικός κόντρα αυτή τη φορά στην Μαδαγασκάρη, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να βοηθήσει ξανά την ομάδα του στο να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα.

Διαβάστε επίσης

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Οι μικροί που βρέθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού ξεχώρισαν, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που τους πήρε μαζί του με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας παράλληλα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου.

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης...

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης...

Οι φόβοι του μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα να δείχνουν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος... Η επάνοδός του υπολογίζεται σε έξι μήνες...