Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 23:19

Ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά από τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ο Χιλάλ Σουντανί, όπως τόνισε και με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Αλγερινός άσος.

Ο Σουντανί επισήμανε ότι θα κάνει τα πάντα, ώστε να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του, ενώ υπογράμμισε ότι νιώθει έτοιμος για τα επόμενα ματς των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού:

«Κάναμε μια αρκετά καλή προετοιμασία αυτή τη σεζόν με πολλά φιλικά. Είναι σημαντικό ότι δεν ηττηθήκαμε σε αυτά τα ματς. Σε κάθε παιχνίδι είχαμε βελτίωση. Νομίζω μας αξίζει να επιστρέψουμε σπίτι και να χαλαρώσουμε μετά από δύο εβδομάδες!».

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του:

«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Είμαι έτοιμος για τα επόμενα ματς».

Για το αν προσαρμόστηκε στην ομάδα:

«Διαθέτουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Νιώθω πως βρίσκομαι εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή για να γίνουν οι φίλαθλοι μας χαρούμενοι και περήφανοι».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα ματς με την Πλζεν:

«Δεν μπορώ να πω αν θα είμαστε έτοιμοι, αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Μπορώ να πω πως δουλεύουμε πολύ και σκληρά. Το δείξαμε στα φιλικά ματς».

Για τον κολλητό του στην ομάδα:

«Ο Βαλμπουενά είναι ο κολλητός μου. Είναι ο... γιος μου!».

Διαβάστε επίσης

Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα η Τυνησία του Μεριά!

Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα η Τυνησία του Μεριά!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του αμυντικού του Ολυμπιακού επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μαδαγασκάρης και πλέον θα αντιμετωπίσει στη φάση των «4» της διοργάνωσης την Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ. Έπαιξε ξανά σε όλο το ματς ο Μεριά.