Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να μείνω στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθώ»

«Να μείνω στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθώ»
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 01:08

Για την παρουσία του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο εξωτερικό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Απόστολος Μαρτίνης.

Ο νεαρός άσος του Θρύλου, τόνισε στην κάμερα της Nova ότι είναι πολύ χαρούμενος που δούλεψε σκληρά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αναφέρθηκε στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, αλλά και για τον παίκτη που τον βοηθάει περισσότερο από όλους στις προπονήσεις.

Αναλυτικά ο Απόστολος Μαρτίνης μίλησε:

Για την προετοιμασία του με την πρώτη ομάδα:

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή προετοιμασία για εμένα, καθώς ήταν η πρώτη με την αντρική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, δούλεψαμε σκληρά στην προετοιμασία και τώρα συνεχίζουμε».

Για τον στόχο του:

«Στόχος μου είναι να μείνω στην πρώτη ομάδα και να πάρω κάποια παιχνίδια και του χρόνου να καθιερωθώ».

Για τα φιλικά της προετοιμασίας:

«Κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε είχε διαφορετικά στοιχεία. Όλα τα φιλικά ήταν δυνατά και είχαμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε από αυτά».

Για την ευκαιρία να αγωνίζεται δίπλα στα αστέρια του Ολυμπιακού:

«Είναι πολύ ιδιαίτερο για εμάς να αγωνιζόμαστε δίπλα σε αυτούς τους παίκτες, καθώς έχουν παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Είναι πολύ καλοί, μας βοηθάνε και είναι μια μεγάλη εμπειρία για εμάς, καθώς μαθαίνουμε από εκείνους».

Για το ποιος παίκτης τον βοηθάει περισσότερο:

«Ο Φορτούνης με βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Όταν δεν έπαιξα σε ένα φιλικό μου έδωσε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Με συμβολεύει γενικά για πολλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Για τις ταμπέλες των ξένων

Για τις ταμπέλες των ξένων

Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν πλέον οι Ελληνες διαιτητές, αφού αρκετές ομάδες ζήτησαν ρέφερι από το εξωτερικό και η εικόνα τους δεν αλλάζει.