Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πολυμήχανος Μαρτίνς

Ο πολυμήχανος Μαρτίνς
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 09:47
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το σοκ από τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, αναμφίβολα, είναι μεγάλο. Ο Ολυμπιακός είχε μια αγωνιστική σταθερά και τώρα τη χάνει. Σε χρόνο dt λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να σκαρφιστεί την καλύτερη δυνατή λύση. Να γίνει πολυμήχανος και να καλύψει το κενό με τους παίκτες που έχει στα χέρια του.

Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να γίνει. Οι μέρες περνούν, η Βικτόρια Πλζεν πλησιάζει. Με βάση τα όσα δήλωσε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Αυστρία για το β' κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Βαλμπουενά είναι ο πιο πιθανός να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Και μοιάζει και η πιο λογική λύση είναι η αλήθεια. Έχει αρχίσει προετοιμασία από την αρχή, είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας, έχει προσωπικότητα, ως τώρα τα έχει πάει εξαιρετικά στην προετοιμασία. Δεν λείπουν πολλά.

Προφανώς ο Βαλμπουενά δεν θα έχει τη φρεσκάδα και τα τρεξίματα του Φορτούνη που είναι νεότερος. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Και σε κάθε επιλογή κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις. Όλα δεν γίνεται να τα έχεις. Από Δευτέρα και ειδικά στο φιλικό με τη Νότιγχαμ μοιάζει βέβαιο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει να... ανοίγει τα χαρτιά του αναφορικά με τις σκέψεις του γι' αυτό το σημαντικό θέμα.

Διαβάστε επίσης

«Χρόνια πολλά Μιγκέλ» (pic)

«Χρόνια πολλά Μιγκέλ» (pic)

Τα γενέθλιά του γιορτάσει στις 12 Ιουλίου ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε σχετικά.

Τα... παραμύθια συνεχίζονται

Τα... παραμύθια συνεχίζονται

Ξαφνικά όλοι έγιναν καλά παιδιά και ψάχνουν ...σανίδα σωτηρίας στους Φούσεκ, Χούμπελ. Το νέο αφήγημα θα είναι «αυτό θέλει η FIFA, το άλλο η UEFA».