Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι για Μεριά! (pic)

Ύμνοι για Μεριά! (pic)
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 18:52

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιεί στο Κόπα Άφρικα ο Γιασίν Μεριά με την εθνική Τυνησίας.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει χάσει λεπτό μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να φτάσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (14/07) την Σενεγάλη.

Ο Μεριά στο ματς με την Μαδαγασκάρη, στη νίκη της Τυνησίας με 3-0, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να βρίσκεται και πάλι στην καλύτερη ενδεκάδα για τη φάση των «8» του Κόπα Άφρικα. Υπενθυμίζουμε, ότι αυτό είχε συμβεί και στην προηγούμενη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Ο Μεριά εντυπωσιάζει στο Κόπα Άφρικα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπατριώτες του και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «whoscored.com»:

«Ο πρώτος από τους πέντε παίκτες της Τυνησίας που βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα της προημιτελικής φάσης μετά τη νίκη 3-0 επί της Μαδαγασκάρης το βράδυ της Πέμπτης, ο Μεριά πρόσθεσε μια ποιοτική αλλαγή στην καρδιά της αμυντικής… ρουτίνας στη νίκη της Τυνησίας. Ο 26χρονος έκανε τις περισσότερες επιτυχημένες πάσες (66) και τις περισσότερες αναχαιτίσεις (6) από οποιονδήποτε άλλο παίκτη σε αυτό το στάδιο του τουρνουά, για να επιτρέψει στο Whoscored να τον βαθμολογήσει με 7.36, που αρκεί για να εμφανιστεί στο στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των «8» του Κόπα Άφρικα».

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη η Νότιγχαμ Φόρεστ! (pics)

Στο Ρέντη η Νότιγχαμ Φόρεστ! (pics)

Η αγγλική ομάδα βρίσκεται στη χώρα μας και στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού ενόψει του σπουδαίου φιλικού με τους Πειραιώτες στις 16 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».