Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στάζει... μέλι για Ελ Αραμπί ο Μαρτίνς

Στάζει... μέλι για Ελ Αραμπί ο Μαρτίνς
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 21:30

Ο Ολυμπιακός έψαχνε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και θα έχει το εύκολο γκολ. Θα μπορεί με μία του τελική προσπάθεια να στείλει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

Αυτά τα στοιχεία τα έχει και με το παραπάνω ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό φορ να έχει αποδείξει στην έως τώρα καριέρα του ότι είναι ένας «killer», με τους αριθμούς του να μαρτυρούν τη σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο 32χρονος επιθετικός ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ωστόσο, κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι έτοιμος τουλάχιστον, για τον επαναληπτικό αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικών γύρων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 32χρονου Μαροκινού και στις λύσεις που θα δώσει στην ομάδα, κάτι το οποίο επισήμανε και στις δηλώσεις του στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου στάζει… μέλι για τον Ελ Αραμπί, κάνοντας φανερή τη σιγουριά του ότι θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο Ελ Αραμπί θα δώσει στην ομάδα αυτό που της έλειψε την περυσινή σεζόν, το εύκολο γκολ, έχοντας την ποιότητα και την εμπειρία να τα καταφέρει.

Ο Μαροκινός φορ, λοιπόν, είναι ένας παίκτες «κλειδί» για την ομάδα που «χτίζει» ο Πορτογάλος τεχνικός και πλέον «τρέχει», ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο 100% και να μπορέσει έτσι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης

Και επίσημα στην Λαμία ο Σάλιακας

Και επίσημα στην Λαμία ο Σάλιακας

Παρελθόν και επίσημα ο 23χρονος αμυντικός από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια από την ομάδα της Φθιώτιδας.