Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον καλύτερό τους εαυτό και για τον Φορτούνη!

Τον καλύτερό τους εαυτό και για τον Φορτούνη!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 23:57

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη «πάγωσε», όπως είναι φυσικό, όλους τους ανθρώπους στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, στην ίσως καλύτερη φάση της καριέρας του, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τους επόμενους, τουλάχιστον, 6 μήνες.

Η εξαιρετικά δυσάρεστη αυτή είδηση δεν είναι εύκολο να αποτυπωθεί στο μυαλό κανενός από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο αυτό να συμβεί ενόψει των πολύ κρίσιμων αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η σημασία των δύο αυτών αγώνων για τους Πειραιώτες είναι εξαιρετικά μεγάλη, κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες. Επομένως, θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να καταφέρουν να καλύψουν το τεράστιο κενό του Κώστα Φορτούνη. Κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο, βέβαια, και γι’ αυτό οφείλουν όλοι να δώσουν το επόμενο διάστημα τον καλύτερο τους εαυτό, ό,τι καλύτερο έχουν για να τα καταφέρουν.

Θα πρέπει όλοι να αγωνιστούν και για τον αρχηγό του Θρύλου, ο οποίος θα είναι σίγουρα περισσότερο ικανοποιημένος, βλέποντας τους συμπαίκτες του να παλεύουν και για εκείνον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα δύο πολύ σημαντικά ματς με την Πλζεν, λοιπόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να βγουν μπροστά και να καταθέσουν και τη ψυχή τους για την πρόκριση.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δείξει στα έως τώρα φιλικά, αλλά και με τις δηλώσεις του ότι προορίζει τον Ματιέ Βαλμπουενά ως αντί-Φορτούνη. Με την εναλλακτική λύση να είναι το σύστημα με τους δύο φορ στην επίθεση. Μένει να φανεί, πάντως, αυτό, με ποιον τρόπο θα διαχειριστεί και ο Πορτογάλος τεχνικός την τεράστια απουσία του αρχηγού.

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε, ότι είναι μεγίστης σημασίας όλοι στην ομάδα να δώσουν περισσότερο από το 100% τους στα δύο πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν κόντρα στους Τσέχους. Κάτι το οποίο θα πράξουν, με τους… παλιούς να είναι εκείνοι που θα βάλουν στο κλίμα άπαντες, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και για τον μεγάλο άτυχο του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Η ώρα του Βαλμπουενά!

Η ώρα του Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος παικταράς έχει την εμπειρία και την ποιότητα να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και ως «δεκάρι» στον Ολυμπιακό.