Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκαλυπτήρια

Αποκαλυπτήρια
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 09:17

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το αίμα αρχίζει ξανά να… βράζει στις φλέβες των Γαύρων. Κυρίως εκείνων οι οποίοι έχουν την τύχη, το προνόμιο, αν θέλετε, να βρίσκονται στην πρωτεύουσα της χώρας, ή στα περίχωρα αυτής και έχουν -έτσι- τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό.

Ένα φιλικό, το οποίο φέτος αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Δεν είναι ένα απλό ματς. Δεν έρχεται να πατήσει το Καραϊσκάκη μία ομάδα από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία… Η θρυλική Νότιγχαμ Φόρεστ, των δύο ευρωπαϊκών τίτλων και της σπουδαίας ιστορίας, θα είναι η αντίπαλος, την οποία ο Θρύλος θα κοντράρει, στην πρόβα τζενεράλε του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει διακαώς να δει από κοντά την ομάδα. Να δει τον Σεμέδο, τον Βαλμπουενά, τη συνεργασία του με τον Ποντένσε, να δει τους νέους, εν τω συνόλω. Να δει τον… Ελ Αραμπί.

Τα αποκαλυπτήρια είναι πάντοτε ιδιαίτερα. Δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα, πριν από έναν ευρωπαϊκό προκριματικό και δένουν παίκτες και φιλάθλους, ως ένα, μπροστά στη μεγάλη πρόκληση. Η Πλζεν καραδοκεί και το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού, πριν την ευρωπαϊκή του μάχη, θα του δώσει την τελική ώθηση, για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης