Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η στενοχώρια δίνει την θέση της στο πείσμα

Η στενοχώρια δίνει την θέση της στο πείσμα
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 15:26

Κάθε μέρα που περνάει, φέρνει τον Κώστα Φορτούνη πιο κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση. Όσο βιαστικό και υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό, είναι η πραγματικότητα. Και είναι η πραγματικότητα, όπως ο ίδιος ο Κώστας Φορτούνης τη διαμορφώνει. Γιατί αυτό κάνει ήδη ο αρχηγός του Ολυμπιακού!

Λίγες ημέρες μετά τα άσχημα νέα, στο άκουσμα των οποίων λύγισε και ο ίδιος, αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης αισθάνεται ήδη πολύ πιο δυνατός. Νο1 παράγοντας σε έναν τραυματισμό και σε ό,τι αφορά την επάνοδο στην ενεργό δράση, είναι η ψυχολογία! Όλοι οι αθλητές το γνωρίζουν καλά αυτό.

Ο Κώστας είναι δυνατός χαρακτήρας και αγαπάει τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο γενικά. Και ήδη αισθάνεται καλύτερα. Ψυχολογικά έχει βάλει τον εαυτό του ήδη σε «τριπάκι» επιστροφής και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Όπως και η κουβέντα που λέει στο περιβάλλον του. «Θα γυρίσω και θα είμαι πιο καλά και από πριν», λέει στους δικούς του ανθρώπους ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Σαν… μονομάχος, ο Κώστας Φορτούνης αισθάνεται πλήρης μόνο όταν είναι στην… αρένα. Στο Καραϊσκάκη. Και με την ψυχολογία του όπως πρέπει, ένα είναι σίγουρο. Η επιστροφή του θα γίνει γρήγορα. Αν και όχι βιαστικά…

Διαβάστε επίσης

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!

Έχουν φύγει ήδη περισσότερα από 5.000 εισιτήρια για το σπουδαίο φιλικό ματς του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο, μαζί με τα διαρκείας (πάνω από 20.000 έχουν εξαφανιστεί μέχρι στιγμής) αναμένεται να γεμίσει την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Πέδρο… Μποντ

Πέδρο… Μποντ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει σήμερα το Βικτόρια Πλζεν - Σίγκμα Όλομουτς και καταστρώνει τα τελευταία του πλάνα, ενόψει της 23ης Ιουλίου.