Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέλα! 20.000 διαρκείας στον Ναό και έρχεται sold out...

Τρέλα! 20.000 διαρκείας στον Ναό και έρχεται sold out...
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 16:32

Είναι αλήθεια! Ο Ολυμπιακός έπιασε τα 20.000 διαρκείας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20! Πιο διψασμένος από ποτέ, με την κακοτυχία να χτυπά την πόρτα του Θρύλου, στο… παρά πέντε, με τον τραυματισμό του Φορτούνη ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει προς κάθε κατεύθυνση τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ απάντηση! Δίνει παράλληλα ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους υποστήριζαν, τα τελευταία χρόνια, ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού… γυρνάει την πλάτη του στην ομάδα.

ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Είναι γεγονός. 20.000 εισιτήρια διαρκείας βρήκαν ήδη κάτοχο, με τους καλύτερους του κόσμου να δίνουν ξανά δυναμικά το παρών στο Καραϊσκάκη, για να δουν την ομάδα να επανέρχεται στους τίτλους, να διακρίνεται στην Ευρώπη και να παίζει μπαλάρα.

Η δουλειά που γίνεται από ΟΛΟΥΣ (Διοίκηση, Πέδρο Μαρτίνς, παίκτες) δεν περνάει απαρατήρητη και ο κόσμος του Ολυμπιακού θέτει εαυτόν στο πλευρό της ομάδας, για νέους θριάμβους.

Πάντα εκεί. Πάντα στην εξέδρα. Πάντα δίπλα στον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, οι γαύροι είναι έτοιμοι να διατηρήσουν τα περσινά πρωτεία τους, γεμίζοντας ΔΙΑΡΚΩΣ το Καραϊσκάκη και δείχνοντας με πράξεις και όχι με λόγια, το πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα τους.

Πλέον, το sold-out είναι πιο κοντά από ποτέ. Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση διαρκείας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οφείλουν να αντιληφθούν ότι δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους! Το γήπεδο θα γεμίσει και τα διαρκείας θα εξαντληθούν. Άμεσα! Οπότε, αυτό που έχουν να κάνουν, είναι να τρέξουν, προκειμένου να προλάβουν…

Διαβάστε επίσης

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!

Έχουν φύγει ήδη περισσότερα από 5.000 εισιτήρια για το σπουδαίο φιλικό ματς του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο, μαζί με τα διαρκείας (πάνω από 20.000 έχουν εξαφανιστεί μέχρι στιγμής) αναμένεται να γεμίσει την Τρίτη 16 Ιουλίου.

«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο η Νότιγχαμ»

«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο η Νότιγχαμ»

Τα αγγλικά Μέσα τονίζουν ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα του Φόρεστ, η οποία δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

Πέδρο… Μποντ

Πέδρο… Μποντ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει σήμερα το Βικτόρια Πλζεν - Σίγκμα Όλομουτς και καταστρώνει τα τελευταία του πλάνα, ενόψει της 23ης Ιουλίου.