Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 17:20

Δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο κόσμος του Ολυμπιακού και να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ «διψούν» για την επιστροφή στο «σπίτι» τους στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο, παρά το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα καλοκαιριού, την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Κάτι το οποίο φαίνεται και από τη ζήτηση των εισιτηρίων, με περισσότερα από 5.000 εισιτήρια να έχουν ήδη φύγει, την ώρα που πάνω από 20.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο Ναό, έχοντας προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας.

Τα εισιτήρια για το φιλικό με την ιστορική αγγλική ομάδα συνεχίζονται μέσω Ίντερνετ, ενώ από τη Δευτέρα (15/07) ο κόσμος των Πειραιωτών θα μπορεί να πάρει θέση στην κερκίδα και από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» έξω από τη Θύρα 25.

Διαβάστε επίσης

«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο η Νότιγχαμ»

«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο η Νότιγχαμ»

Τα αγγλικά Μέσα τονίζουν ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα του Φόρεστ, η οποία δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

Κατάρ… καλεί Βερμάελεν

Κατάρ… καλεί Βερμάελεν

Ο Βέλγος αμυντικός παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ φαίνεται πολύ πιθανό να καταλήξει σε ομάδα του Κατάρ...