Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο η Νότιγχαμ»

«Δεν παραχωρεί τον Καρβάλιο η Νότιγχαμ»
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 17:40

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη δημιούργησε νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ζοάο Καρβάλιο, κάτι το οποίο «έπαιζε» ξανά στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, χωρίς να υπάρξει κάτι περισσότερο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα, με τον Τύπο της Αγγλίας, λοιπόν, η Νότιγχαμ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι ο Καρβάλιο είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την Νότιγχαμ και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «nottinghampost.com» αναφέρει ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, έχει πολύ καλή άποψη για τον Καρβάλιο και δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να τον χάσει στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Κατάρ… καλεί Βερμάελεν

Κατάρ… καλεί Βερμάελεν

Ο Βέλγος αμυντικός παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ φαίνεται πολύ πιθανό να καταλήξει σε ομάδα του Κατάρ...

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!

«Χαμός» για την επιστροφή στο Ναό!

Έχουν φύγει ήδη περισσότερα από 5.000 εισιτήρια για το σπουδαίο φιλικό ματς του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο, μαζί με τα διαρκείας (πάνω από 20.000 έχουν εξαφανιστεί μέχρι στιγμής) αναμένεται να γεμίσει την Τρίτη 16 Ιουλίου.